ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Tyst minut för att hedra Kamprad – i alla Ikeas varuhus

Valerie Kaspersen · 29 Jan 2018
Uppdaterad 29 Jan 2018
Tove Laxvik, som arbetar i kafét på Ikeas varuhus i Kungens Kurva, skriver sina kondoleanser i varuhusets entré. På söndagen kom nyheten av Ikeas grundare Ingvar Kamprad avlidit i en ålder av 91 år.

Tove Laxvik, som arbetar i kafét på Ikeas varuhus i Kungens Kurva, skriver sina kondoleanser i varuhusets entré. På söndagen kom nyheten av Ikeas grundare Ingvar Kamprad avlidit i en ålder av 91 år. Foto: Anders Wiklund/TT


Klockan 12 på måndagen hålls en tyst minut i alla varuhus och kontor för Ingvar Kamprad som avled under helgen.

klar

Artikellänk är kopierad

Under söndagen hölls en spontan tyst minut i varuhuset i Älmhult. Klockan 12 under måndagen kommer samtliga varuhus runt om i landet hedra den bortgångna grundaren, skriver SVT.– Det här är ett sätt för oss att uppmärksamma och hedra Ingvar tillsammans med kunderna. Vi vill stanna upp för att skänka en tanke till Ingvar som är i himlen. Vi vill ha med oss kunderna i detta, säger Jakob Holmström, pressinformatör på Ikea till SVT.

Flera kunder har åkt till varuhusen under helgen för att framföra sina kondoleanser och dela med sig av sina berättelser.– Vi märker att extra många kunder har kommit runt om i Sverige och vi har fått kännedom om flera olika berättelser. En hel del kommer bara för att skriva i vår kondoleansbok. Det är fantastiskt på alla vis, säger Jakob Holmström till SVT.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro