ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ulrik Munther slopar gubbkepsen

Emma Björkman · 22 Feb 2013
Uppdaterad 22 Feb 2013
Ulrik Munther slopar gubbkepsen

Ulrik Munther slopar gubbkepsen Foto: Linnea Svensson Arbab


Ulrik Munther har gett gubbkepsen ett ansikte. Men i lördagens deltävling ligger huvudbonaden kvar i logen. – Vi får se om jag vågar köra final utan gubbkeps, säger Ulrik Munther.

klar

Artikellänk är kopierad

När Ulrik Munther, 19, debuterade i Melodifestivalen förra året satt gubbkepsen som gjuten på hans huvud. Tillsammans tog sig den då oskiljaktiga duon till en tredje plats i finalen med låten "Soldiers". Men när Ulrik Munther tävlar med låten ”Tell the world I’m here” på lördag gör han det med bar hjässa. – Gubbkepesen ligger i logen. Jag har lite ångest att den inte är på, säger Ulrik Munther.Varför har du inte den på dig?– Helt ärligt är det så att jag tycker att den här låten passar bättre utan keps. Det känns inte som att gubbkepsen är nödvändig i den här låten men jag saknar den litegrann, förklarar han.

Men om favorittippade Ulrik Munther går vidare till finalen kanske kepsen åker på. – Vi får se om jag vågar köra final utan gubbkeps. Det är tveksamt, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro