ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ung kvinna greps efter knivdrama

Anders Göransson · 15 Aug 2012
Uppdaterad 15 Aug 2012
Ung kvinna greps efter knivdrama Knivdramat ska ha ägt rum i en lägenhet i Norsborg. En 23-årig kvinna har gripits, misstänkt för mordförsök. I går eftermiddag arbetade polisen med en teknisk undersökning av brottsplatsen.

Ung kvinna greps efter knivdrama Knivdramat ska ha ägt rum i en lägenhet i Norsborg. En 23-årig kvinna har gripits, misstänkt för mordförsök. I går eftermiddag arbetade polisen med en teknisk undersökning av brottsplatsen. Foto: Henric Lindsten


En knivskuren, svårt blödande man raglade in på en tandvårds-klinik i Norsborg vid lunchtid i går. Polis larmades och kunde senare gripa en 23-årig kvinna för dådet.

klar

Artikellänk är kopierad

– Hon är misstänkt för mordförsök, säger Hesam Akbari, informationsansvarig vid Södertörnspolisen.

Knivskärningen ska ha ägt rum vid 12-tiden i en närliggande lägenhet. Den skadade mannen, 29 år gammal, irrade ut från lägen- heten och hamnade på tandvårdskliniken, sannolikt i ett försök att få vård. Han ska inledningsvis ha varit ovillig att anmäla brottet och medverka i polisutredningen.

Den 23-åriga kvinnan greps i lägenheten och ytterligare en kvinna togs med för förhör som vittne till händelsen. Bägge hördes i går kväll.

Även den knivskurne mannen kunde höras helt kort på sjukhuset i går. Hans tillstånd bedömdes inte som livshotande, enligt Södertörnspolisen.

Det var i går kväll oklart vilken relation den misstänkte och målsägaren haft.

– Motivet är inte klart. Vi har spärrat av lägenheten för teknisk undersökning, säger Hesam Akbari.

Huruvida fler personer kan komma att misstänkas för inblandning ville han går inte säga.

– Det får förhören och den fortsatta utredningen utvisa.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro