ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ung kvinna slog sig fri från våldtäktsman

Katarina Arnstad Elmblad · 4 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Tre överfall under helgen

klar

Artikellänk är kopierad

ÖVERFALL. Flera överfallsvåldtäkter och våldtäktsförsök inträffade i helgen i länet. En kvinna utsattes i går morse för ett brutalt våldtäktsförsök i centrala Nacka.Kvinnan, som är i 25–30- årsåldern, överfölls på väg upp till sin bostad.– Mannen tvingade ner henne på gatan där ett handgemäng uppstod. Kvinnan skrek på hjälp och efter ett tag kom några boende till undsättning och gärningsmannen flydde, säger Börje Holmberg, stationsbefäl vid Nackapolisen.

Polisen sökte med hundar i området efter mannen som uppges vara i 30-årsåldern, men han lyckades undkomma.Kvinnan fördes till Södersjukhuset för bland annat ansiktsskador.I lördags morse påträffades en blodig kvinna i Rissne. Hon hade utsatts för ett våldtäktsförsök och därefter blivit utslängd från en bil.

På Blekholmsterrassen i Stockholms city våldtogs en kvinna på lördags morgon. – Det är hemskt att säga det, men så fort det blir varmt ute och man vistas mer på uteserveringar ökar också våldtäkterna. Det är fruktansvärt, men så är det tyvärr, säger Kristina Berglund, stationsbefäl på citypolisen

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Arnstad Elmblad
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro