ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Unga kvinnor vågar sätta njutningen i fokus

Metro · 1 Feb 2019
Uppdaterad 15 Feb 2019

Foto: Pexels


Viljan och intresset att bejaka sin sexualitet ökar – särskilt hos unga kvinnor. I dag utforskar vi gärna vår egen sexualitet både på egen hand och tillsammans med vår partner. Så känner du att sexlusten börjat tryta kanske det är dags att prova något nytt och investera i din egen njutning.

klar

Artikellänk är kopierad

Många unga kvinnor har växt upp med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte från tv-serien Sex and the City som kom i slutet på 90-talet. De fyra kvinnorna i New York har inte bara bjudit på igenkänning, skratt och blivit förebilder för kvinnor runt om i världen, utan också skingrat tabun. Inte minst när det gäller kvinnors förhållande till sin egen sexualitet och sexleksaker. När vibratorn The Rabbit dök i serien blev den snabbt en av de bäst säljande leksakerna på marknaden. Detta har banat vägen för en ökad medvetenhet kring vår egen sexuella hälsa.

Sexleksaker eller intimhjälpmedel har tagit en given plats i sovrummet. Unga kvinnor vågar i dag ta upp svåra ämnen kring vad som inte funkar i sexlivet och förstår att de förtjänar njutning oavsett om man lever i en parrelation eller om man är singel.

På marknaden syns det tydligt att kvinnor vill hitta lusten och underlätta för kroppen att nå klimax – både på egen hand och tillsammans med en partner. Leksaker som vårdar den sexuella hälsan är några av storsäljarna hos Leight Night. Där hittar du intimhjälpmedel som får fart på sexlusten – oavsett om du är på jakt efter diskreta hjälpmedel eller något mer vågat. Prova dig fram och våga gå utanför din comfortzone.

Shoppa dina sexleksaker hos Leight Night! 

Här är de populäraste leksakerna för kvinnor:

Satisfyer Pro 2 Next Generation – Allt vad en kvinna vill ha. Pris 279 kronor. Köp här.

My Magic Wand – Känd från Sex and the city. Pris 799 kronor. Köp här.

Motley Crue, viibrator Girls Girls Girls – En klassiker. Pris 399 kronor. Köp här.

Womanizer Pro Klitorisstimulator – Kvinnans bästa vän. Pris 1 890 kronor. Köp här.

The royal Swan – Rabbit. Pris 998 kronor. Köp här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro