ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

USA:s mest efterspanade man gripen

Åsa Larsson · 31 Okt 2014
Uppdaterad 31 Okt 2014
Den efterspanade Eric Frein har nu gripits.

Den efterspanade Eric Frein har nu gripits. Foto: AP Photo/Matt Rourke


klar

Artikellänk är kopierad

USA:s mest jagade man har gripits. Eric Frein, en misstänkt för att ha dödat en polis, kunde gripas på en övergiven flygplats i Pennsylvania efter sju veckor på flykt undan lagen.

En speciell insatsgrupp av poliser hittade 31-årige Frein med hjälp av vittnen och spaningsarbete. När Frein greps var han beväpnad med en pistol och ett gevär, rapporterar CNN.

Jakten inleddes efter dödsskjutningen av en polis i Blooming Grove 12 september. Åklagare meddelar att de tänker yrka på dödsstraff för Frein.

Enligt FBI, som satte upp Frein på sin topplista över USA:s farligaste brottslingar på fri fot, så framgår det av hans tillhörigheter, däribland en dator, att han planerat överfallet i åratal och att han skrivit hatiska texter om polisväsendet.

Man ska också ha hittatbomber och skitiga vuxenblöjor, som tros ha använts för att Frein skulle kunna befinna sig långa stunder i på samma plats.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro