ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Utredning om pungkross under massage läggs ner- "Skandal"

Karl Enn Henricsson · 16 Nov 2017
Uppdaterad 17 Nov 2017
Arkivbild.

Arkivbild. Foto: TT


En kvinnlig massör polisanmäldes efter att hon ska ha hoppat sönder en 36-årig kunds pungkula. Mannen tvingades uppsöka sjukhus och fick opereras. Men nu har utredningen lagts ner.

klar

Artikellänk är kopierad

Under lördagen uppsökte den 36-årige mannen en massör i Karlshamn. Orsaken var en värkande rygg. Men behandlingen blev en mardröm.

– Det är väl det sista jag minns innan jag tuppade av. Hon ställde sig med båda fötterna på sängen bredvid mig, och hoppade med full kraft uppåt och landade med full kraft neråt med båda fötterna på min pung, säger 36-åringen till SVT Nyheter Blekinge.

Mannen fick uppsöka läkare och blev även opererad. Massören polisanmäldes, men redan nu är utredningen nedlagd. Orsaken är att det inte går att styrka att massören hade uppsåt att skada mannen, enligt polisen.

– Det är ingen misstänkt som är hörd. Men för att det ska vara en misshandel ska du ha uppsåt att skada en människa. Får du ont av massage finns det inget uppsåt, säger Magnus Jonsson, kommissarie på ärendesamordningen i Kristianstad, till kanalen.

36-årringen kallar beslutet att lägga ner utredningen för ”skandal”. Han meddelar även att ha nu tvingas vara sjukskriven på grund av händelsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Karl Enn Henricsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro