ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vägglössen fick honom att döda sin mamma

Evelina Pålsson · 22 Dec 2015
Uppdaterad 17 Feb 2017
En man från Minnesota dödade sin mamma på grund av att vägglöss invaderat deras hem.

En man från Minnesota dödade sin mamma på grund av att vägglöss invaderat deras hem. Foto: Alex Brandon/TT


Vägglöss kan vara svåra att bli av med. När en 62-årig man från Minnesota gjort upprepade försök att utplåna krypen i sitt hem fick han nog och mördade sin mamma.

klar

Artikellänk är kopierad

En 62-årig man från Minnesota mördade i måndags sin 89-åriga mamma genom att kväva henne med en soppåse, uppger NBC News. Motivet till mordet ska enligt myndigheterna vara vägglössen som invaderat deras gemensamma bostad.

► LÄS MER: Nu finns vägglössen även på bussen

I förhör berättar mannen att han på olika sätt försökt bli av med skadedjuren men att inget hade fungerat. Mannen var rädd att hyresvärden inte skulle förlänga deras kontrakt på grund av vägglössen och anklagade sin mamma för att ha massor av saker att flytta.

► LÄS MER: Sophämtarna var rädda för vägglöss – kunde inte hämta sopor

Mannen har berättat hur han först slog sin mamma fem gånger med en skulptur, föreställande honom själv, men när hon inte dog av slagen försökte han att strypa henne med en kudde. När inte heller det dödade henne försökte han att strypa henne med sina händer men kvinnan kämpade emot. Enligt mannens redogörelse dog hans mamma först när han lyckades kväva henne genom att dra en soppåse över hennes huvud.

Fem timmar efter mordet ringde 62-åringen själv polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Pålsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro