ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vaknar med baksmälla – och en apa

Ned Ehrbar · 25 Maj 2011
Uppdaterad 25 Maj 2011

Bradley Cooper, Zach Galifianakis och Ed Helms arrangerade en urspårad svensexa i "Baksmällan". Nu är gänget tillbaka med "Baksmällan del II".

klar

Artikellänk är kopierad

I ”Baksmällan del II” upptäcker kompistrion – spelat av Bradley Cooper, Ed Helms och Zach Galifianakis – att de har bekanta problem. Den här gången befinner de sig i Thailand där Ed Helms rollfigur ska gifta sig på en lyxig resort – men vaknar upp på ett slitet hotell i Bangkok utan något minne av natten innan. Och åter igen saknar de en medlem i gruppen. Den exotiska platsen är inte den enda skillnaden från den tidigare filmen. – Den här filmen handlar mer om kompisarnas dynamik och man lär verkligen känna dem, säger Bradley Cooper. Ed Helms råkade dessvärre ut för anpassningsproblem. – Jag hade en väldigt tuff första vecka med rejäl matförgiftning. Och jag blev aldrig riktigt av med den. Jag kanske ska lämna detaljerna till er fantasi men låt mig bara säga att min kropp exploderade. Även i uppföljaren har killarna ett djur som sällskap: Crystal, en apa i      jeansväst som röker som en borstbindare. – Crystal är en mirakelapa Hon är otrolig, hon kan göra vad som helst, säger Bradley Cooper. Han tycker att apan bara hade en nackdel. – Crystal har väldigt långa klor och man vill inte vara i hennes närhet när man möter en elefant. Det var en scen då vi gick nerför gatan och möter en elefant och hon trasade i princip sönder min axel.

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro