ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Våldtäktsmannen kan ha filmats av kameran

Evelina Olsson · 4 Okt 2011
Uppdaterad 4 Okt 2011
Våldtäktsmannen kan ha filmats av kameran 12-åriga flickan blev sövd innan hon blev våldtagen på Lindängen. Kan finnas i övervakningskameror.

Våldtäktsmannen kan ha filmats av kameran 12-åriga flickan blev sövd innan hon blev våldtagen på Lindängen. Kan finnas i övervakningskameror.


12-åriga flickan blev sövd innan hon blev våldtagen på Lindängen. Kan finnas i övervakningskameror.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 12-åriga flickan var på väg hem när hon överfölls bakifrån och slogs omkull av en man på en cykelstig vid Lindängenskolan i Malmö. Gärningsmannen ska ha använt ett okänt ämne för att söva flickan och därefter utsatt henne för en våldtäkt. – Hon ska ha varit helt avdomnad under övergreppet, säger Anders Lindell, informatör vid Malmöpolisen. Polisen arbetar nu bland annat med att höra flickan närmare och gå igenom de övervakningskameror som finns i området och som kan ha fångat gärningsmannen på bild. Den 12-åriga flickan överfölls i söndags kväll mellan klockan 18 och 19.30. – Det har påträffats fläckar på flickans kläder som troligtvis är sperma och dessa har man nu tagit prover på. De ska nu analyseras och kollas upp mot DNA-banken, säger Anders Lindell. Gärningsmannen ska vara i 30-års åldern, mörkt klädd och cirka 170 centimeter lång. Enligt polisen finns det inga samband mellan söndagens händelse och två tidigare barnvåldtäkter som skett utomhus i södra Malmö under 2010. – I det ena fallet har vi en utpekad gärningsman och i det andra så finns det detaljer som gör att vi utesluter samma gärningsman, säger Anders Lindell.

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro