ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Våldtog 14-åring och gav henne knark

Lilian Andersson · 5 Feb 2014
Uppdaterad 6 Feb 2014

Stockholms­krögaren våldtog den 14-åriga flickan som sommarjobbade på hans krog och gjorde henne narkotika­beroende. Nu döms han.

klar

Artikellänk är kopierad

På den här restaurangen våldtog krögaren den då 14-åriga flickan. Den  47-åriga mannen döms till tre års fängelse för våldtäkt mot barn.
På den här restaurangen våldtog krögaren den då 14-åriga flickan. Den  47-åriga mannen döms till tre års fängelse för våldtäkt mot barn.Foto: Gustav Hugosson

– Jag var rädd att jag skulle bli gravid, har flickan tidigare berättat.

Den 47-årige mannen döms till tre års fängelse i Södertörns tingsrätt för våldtäkt mot barn och narkotikabrott. Krögaren ska också betala 180 000 kronor i skadestånd och utvisas ur landet på tio år.

Mannen har förnekat brott och menat att anklagelserna mot honom bland annat grundat sig i att flickans mamma velat få bort honom som delägare på hans krogar.

Tingsrätten anser att flickans uppgifter varit mer trovärdiga än mannens och utan överdrifter.

De har stärkts genom utredningen, med dna på ett lakan och vittnesuppgifter från flickans kompis som även hon bjudits på metamfetamin.

Tingsrätten anser det bevisat att flickan våldtagits vid tre tillfällen innan hennes 15-årsdag i restaurangens källare, att mannens använt sig av visst våld och gjort henne narkotikaberoende.

Flickan fick en sårskada i underlivet som inte hann läka mellan övergreppen.

LÄS ÄVEN:  ►Dömd pedofil fick driva tre friskolor

Nätpedofil dömdes för 39 sexbrott

Skärpt straff för sexdömd läkare

klar

Artikellänk är kopierad

Lilian Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro