ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vanligt folk som lyfter musikvideor

metro · 6 Dec 2013
Uppdaterad 6 Dec 2013

klar

Artikellänk är kopierad

Att glada leenden smittar är vetenskapligt bevisat. Det är därför som Steve Kardynal gjort succé på Youtube i veckan med sin överraskande musikvideo. Vanligt folk har också huvudrollen i Mange Hellbergs varma nattskiftshyllning. Och tro mig, rysk socialrealism är allt annat än trist i ravetempo.

Musikchock på sexsajt

Taffliga imitatören Steve Kardynal har äntligen lyckats. På en vecka har 71 miljoner sett honom överrumpla förvånade på snack- och sexchatten Chatroulette med sin imitation av Miley Cyrus ”Wrecking ball”. En fantastisk humörhöjare.

Titta här

Ryska dj-drömmen 

Rysslands Avicii har det inte så lätt. Följ DJ Oguretz (Gurka) karriär, en rysk lantis med dj-drömmar. Briljanta ”Let the music fuck you” startar i byhåla, nya ”Dreams come true” tar vid i Moskva. En spännande fortsättning följer.

Titta här (del 1)

Titta här (del 2)

Hyllar nattens hjältar 

Antihipstern Mange Hellberg, en nutida Cornelius-Afzelius med hiphopfölje, är osynlig i egna videon ”När Svensson gått och lagt sig”. Men så är det också en ömsint hyllning av arbetarklassens alla hjältar som arbetar på skittider.

Titta här

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro