ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vann 15 miljoner – gick tillbaks till McDonalds

Tomas Lundin · 30 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vad skulle du göra om du vann 15 miljoner kronor? "Jobba på McDonalds" skulle i alla fall Luke Pittard svara på den frågan. – Ärligt talat, man kan inte slappa hur länge som helst, säger den 25-åriga turknutten.När han vann 1.3 miljoner pund firade Pittard i sann lottovinnarstil, med nytt hus och lyxsemester på Kanarieöarna.Men efter ett och ett halvt år kom han fram till att han verkligen saknade sitt jobb. Nu går miljonären upp i ottan för att vända hamburgare för 70 kronor i timmen på McDonalds i Cardiff, Wales.– Jag gillade det innan jag var miljonär och jag gillar verkligen att vara tillbaka, säger han till Daily Mirror.Idén kom när han gifte sig med flickvännen Emmma Cox. Paret jobbade tillsammans på hamburgerrestaurangen och på bröllopet kom många av deras gamla kollegor.

– Alla tycker att jag är lite knäpp, men jag tycker att det finns mer här i livet än pengar.

Men rent ekonomiskt skulle familjen kunna vara utan inkomsten. Bara sparräntan på vinstpengarna ger fyra gånger mer än lönen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro