ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vann tre miljoner men väntade att berätta för frun: "Hon sov så gott"

Ida Gustafsson · 12 Maj 2016
Uppdaterad 12 Maj 2016
Pengarna på bilden har ingenting med det danska parets lottovinst att göra.

Pengarna på bilden har ingenting med det danska parets lottovinst att göra. Foto: TT


Mannen satt ensam i soffan och rättade sin lottorad på text-tv. När han insåg att han vunnit storvinsten ville han inte väcka sin fru – utan väntade med nyheten till dagen därpå.

klar

Artikellänk är kopierad

Det lyckosamma paret som bor i Danmark vann motsvarande 3,3 miljoner kronor i april. När lotten skulle rättas hade hustrun gått och lagt sig och mannen satt ensam framför text-tv och kollade siffrorna. Först trodde mannen att de vunnit 1400 danska kronor. Men sen kom han fram till att det var 1,4 miljoner kronor. Fast det var också fel. Sanningen var att paret vunnit 2,7 miljoner danska kronor. 

– Jag satt bara och stirrade rakt ut i luften, säger mannen till Danske Spil som citeras av danska TV2. LÄS MER: Lott gav 3,5 miljarder i vinst i USA 

Men eftersom frun låg och sov ville han inte väcka henne. Så han väntade med att dela med sig av glädjebeskedet till dagen efter. 

De klev upp dagen efter, gjorde frukost och åt den. Utan att mannen sa ett knyst. 

När frukosten var avklarad bad mannen sin fru att sätta sig ner. 

– Först då berättade jag för henne att vi vunnit 2,7 miljoner kronor. Honbrev glad förstås och nu glädjer vi oss åt vilken tur vi haft, säger maken enligt TV2. 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro