ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vännerna: "Nigella vill skiljas"

Anneli Sandberg · 25 Jun 2013
Uppdaterad 27 Jun 2013

Efter strypgreppet på restaurangen – nu vill tv-kocken Nigella Lawson skilja sig från maken Charles Saatchi, enligt källor till brittisk press.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

Det var för en och en halv vecka sedan som tv-kocken Nigella Lawson fångades på bild då hon och maken Charles Saatchi besökte en restaurang tillsammans. Men bilderna visade inget lyckligt par utan snarare rena skräckscenerna där Charles, fyra gånger, tog strypgrepp på sin gråtande hustru. Charles sa först att de bara skojade men erkände sedan anklagelserna om misshandel. Nu skriver tidningen Mirror att Nigella har bestämt sig för skilsmässa. Nigella och hennes son Bruno, 17, flyttade ut ur hennes och Saatchis lägenhet dagen efter strypgreppen. Och hon syns nu utan vigselring.

– Hennes hjärta blöder och hon vill ut ur äktenskapet. Varken hon eller Charles är intresserade av att rädda förhållandet. De verkar ha bestämt sig, säger en källa till tidningen.

En av anledningarna till att Nigella har tagit ett snabbt beslut om skilsmässa sägs vara att hon inte vill att hennes karriär ska påverkas av händelsen. Hon vill inte bli känd som en kvinna som stannar i ett förhållande där hon blir misshandlad.

– Äktenskapet har varit ansträngt under en tid men strypgreppet var slutet, säger vännen till Mirror.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro