ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vännerna söker efter försvunne Charlie, 30

Sofia Gustafsson · 8 Mar 2011
Uppdaterad 9 Mar 2011
Vännerna Fredrik Bydén och Stefan Hernerud kom i går från Malmö för att hjälpa till i sökandet. – Man känner sig så maktlös, säger Johan Nyqvist. Vet du något om Charlies försvinnande, ring polisen på 114 14.

Vännerna Fredrik Bydén och Stefan Hernerud kom i går från Malmö för att hjälpa till i sökandet. – Man känner sig så maktlös, säger Johan Nyqvist. Vet du något om Charlies försvinnande, ring polisen på 114 14. Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Natten mellan den 3–4 mars försvann 30-årige Charlie Olausson efter en konsert med hiphopgruppen EPMD på Hornstull Strand i Stockholm. Han var på konserten tillsammans med sin storebror Niklas Olausson och barndomsvännen Johan Nyqvist. – Vi spelade pingis och hade jättekul men så gick jag på toaletten och när jag kom tillbaka var han borta, jag trodde att han hade gått hem, säger Johan Nyqvist. Först dagen efter började han ana oråd. – Hans flickvän skickade ett sms på fredagen och undrade om han sov hos mig och då fick jag panik direkt. Tillsammans med flera av Charlies vänner har de nu varit ute och letat efter honom sedan i fredags. – Han är en ansvarsfull person och tar inte vanligtvis kontakt med okända människor, säger Johan Nyqvist. Polisen har efterlyst Charlie Olausson som försvunnen och de har spårat hans telefon till om- rådet runt Hornstull Strand till 04.54 i torsdags natt. – Jag fick precis det här i mitt knä men det första jag ska göra är att få tag i hans bank och se om han använt något kontokort sedan i torsdags, säger Kenneth Andersson, kriminalinspektör.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro