ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Väntan är över – i morgon intar Twilight”-stjärnorna Hovet

Emma Björkman · 27 Okt 2011
Uppdaterad 27 Okt 2011
”Twilight”-stjärnorna Ashley Greene och Robert Pattinson som i morgon kommer till Hovet i Stockholm.

”Twilight”-stjärnorna Ashley Greene och Robert Pattinson som i morgon kommer till Hovet i Stockholm. Foto: Jacques Brinon/ AP foto


Nu är det nära. I morgon kommer Ashley Greene och Robert Pattinson till Stockholm. Här är allt du behöver veta inför Twilight” fan-eventet på Hovet.

klar

Artikellänk är kopierad

Ungefär 9 000 ”Twilight”-fans väntas till Hovet i Stockholm i morgon. Klockan 16.00 öppnas dörrarna men själva fan-eventet startar inte förrän klockan 18.00. Därefter väntas två intensiva timmar fulla med underhållning – det kommer att visas exklusiva klipp från nya ”Twilight”-filmen ”Breaking dawn  – part 1” och flera artister, bland andra Ulrik Munther, Oleg och Mange Makers, kommer att uppträda. Värdpar för kvällen är Markus ”Knappen” Johansson och Hakim Transby, programledare för radioprogrammet ”NRJ morgon med Knappen & Hakim”. – Vi fick frågan om vi ville stå på scen framför    9 000 skrikande tjejer. Vi sa ”okej då” (skratt), säger Hakim Transby. Han har ett horn i sidan till Robert Pattinson. – Jag är skitförbannad på hans rollfigur Edward för att min tjej är mer kär i honom än i mig. Han kanske kommer att få användning för sina livvakter om han inte håller tassarna borta från henne (skratt). Markus ”Knappen” Johansson tycker att fansen ska ha höga förväntningar. – Det här är väl det fetaste som händer om man är ett ”Twilight”-fan, det kan inte blir större än så här, säger han. Fan-eventets höjdpunkt är en frågestund med ”Twilight”-stjärnorna Robert Pattinson och Ashley Greene. Cissi Wallin, radioprogramledare i Radio 1 och ny bisittare i TV4.s ”Kvälls-öppet”, ska fråga ut skådepelarna på scenen. – Det ska bli jättekul. Jag har fått restriktioner att inte fråga något om deras privatliv så det blir väl frågor om inspelningen. Jag gillar att ställa frågor som får folk att dra anekdoter och ska försöka hitta nya vinklar så att de tycker att det är lite kul, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro