ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vår musik passar bättre på kvällen”

Johan Kellman Larsson · 27 Jun 2011
Uppdaterad 27 Jun 2011
Serenades består av Markus Krunegård, 32, och Adam Olenius, 33.

Serenades består av Markus Krunegård, 32, och Adam Olenius, 33. Foto: Marcus Palmkvist.


Adam Olenius och Markus Krunegårds nya band Serenades spelar på Where the action is. Släpper album i augusti.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 26 maj i år framträdde popduon Serenades för första gången inför publik i Stockholm. Indiehövdingarna Markus Krunegård och Adam Olenius, den senare känd från Shout Out Louds, möttes på en bensinmack intill tyska autobahn.

De började träffas på klubbar i Stockholm. Snart föddes idén om ett band. Den 24 augusti släpps debutalbumet men i april kom fyraspårs-ep:n ”Birds”. – Många som lyssnat på ”Birds” har dragit referenser till den  amerikanska västkusten och 1970-tal. Och visst, men vi har också inspirerats mycket av R & B och hiphop. Vi vill att det ska vara lite som en vacker semesterillusion, säger Adam Olenius.

Känslorna inför det första riktigt stora framträdandet, på Where The Action Is, går isär. – Det känns förstås spännande, som en stor fest!  Samtidigt blir det lite knepigt att spela mitt på dagen. Vår musik passar bättre på kvällen, eller på natten egentligen.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro