ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Var rätt hes dagen efter”

Emma Björkman · 15 Jul 2011
Uppdaterad 13 Jul 2011
Sanna Nielsen, 26, firar 15 år som artist. ”Det är mäktigt”, säger hon.

Sanna Nielsen, 26, firar 15 år som artist. ”Det är mäktigt”, säger hon. Foto: Scanpix


Sommar innebär turnéliv för Sanna Nielsen. Men mest sång blev det ändå på midsommar. Och trots sommartider startar hon morgnarna med julsånger.

klar

Artikellänk är kopierad

När Metro pratar med Sanna Nielsen har hon precis kommit hem till sin lägenhet efter tre veckor på vägarna och ägnat dagen åt städning och tvättning. Just nu är hon ute på en sommarturné. – Det är nu det är som mest att göra i mitt jobb. Ibland om jag vet att jag är ledig dagen efter ett gig så brukar jag stanna över på natten så att det känns som att jag får lite semester, säger hon. Trots det fullspäckade spelschemat har Sanna Nielsen hunnit njuta lite av den svenska sommaren. – Jag var en vecka i Skåne och tog en tripp runt västkusten. Sedan var jag hemma i Edenryd över midsommar, vänner från Stockholm kom ner, någon hade en gitarr med sig och vi sjöng i säkert fem timmar. Jag var rätt hes dagen efter. Den 30 juli uppträder Sanna Nielsen i ”Sommarkrysset” på TV 4. Där ska hon framföra sin nya singel ”Can’t stop love tonight” och utlovar ett klädval som ingen har sett henne i förut. Samma kväll är Eric Amarillo, känd med sommarplågan ”Om sanningen ska fram?” med i programmet. – Jag gillar den låten. För mig handlar den inte om att använda ordet ”ligga” utan hur det kan kännas i relationer, att om man gör på ett visst sätt, är det bra då? Men Sanna Nielsen ägnar inte sommaren åt att bara lyssna på hits – utan att repetera och arrangera julsånger. I år firar hon 15 år som artist och med anledning av det åker hon ut på julturné med sin pojkvän Joakim Ramsell på gitarr. Hur mycket längtar du efter julturnén så här mitt i sommaren? – Haha, jag längtar ganska mycket. Jag älskar sommaren och ska försöka hinna njuta så mycket det går av den. Men jag måste arrangera alla julsånger nu för i augusti ska körerna vara med och börja öva. Det är ”O helga natt” för hela slanten nu. Hur känns det att fira 15 år som artist? – Det är mäktigt. Jag brukar skoja om att jag fortfarande är ung men ändå har fått vara med så länge.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro