ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Var shoppar du?

Hannah Sjöström · 27 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Andrea Bowen, 17, från "Desperate Housewives"

klar

Artikellänk är kopierad

Tar du hjälp av en stylist när det gäller kläder? – Det händer, det beror på vad jag ska göra. Just nu är jag inne i en period när jag inte vet hur jag vill se ut, så då tar jag hjälp ibland.

Har du någon favoritaffär? – Jag är en typisk liten-butik-shoppare. Jag bryr mig egentligen inte alls om varumärken utan kliver bara in och ser om jag gillar något. Jag föredrar små butiker framför stora kedjor. Fast jag är ju väldigt glad att H & M har öppnat här i LA. Jag är från New York och det enda som är trist är att H & M inte längre känns exklusivt för New York.

Dajana Lööf, 24, leder "Lustgården" i TV 3

Var handlar du helst kläder? – Jag handlar överallt – från loppis till fina affären. Men jag gillar second hand-affären Judiths på Hornsgatan i Stockholm och Combination på Hötorget. Där har de snygga streetkläder. 

Kan man beskriva din stil? – Det är svårt ... Jag är väl lite bohemisk fast modern, haha. Jag är nog mer en jeanstjej och gillar att kombinera med snygga accessoarer och sådant för att skapa en personlig stil. Just nu har jag ett par väldigt ljusa jeans som är snygga till ett enkelt linne. Annars gillar jag Ashley och Mary-Kate Olsen – de har soft stil. 

Vad ska man satsa på i vår? – Våga testa lite 80-talsmode med starka färger.

Emelie de Ravin, 26, från "Lost"

Är du modeintresserad? – Ja, absolut. Och i mitt jobb är det kul att kunna klä upp sig ibland, särskilt att bära vissa designer som man vill stötta eller som man kanske har en relation till.

Har du någon favoritdesigner? – Åh, det finns många ... På sistone har jag använt en del av Katy Rodriguez. Hon är ny i Los Angeles och hon är fantastisk. Men här i LA finns det verkligen många nya designer, och jag gillar att bära nya saker som kanske inte finns i varje affär.

Amanda Detmer, 36, från "What about Brian"

Vad betyder kläder för dig? – Alldeles för mycket, haha! För mig är shopping som terapi, och för ett tag sedan var det faktiskt ett problem för mig, så att jag var tvungen att gå i terapi. Jag älskar vackra saker, men nu har jag verkligen blivit mycket bättre och köper inte allt jag gillar. Just nu är jag verkligen kär i mina nya stövlar från Nanette Lepore. Jag har köpt tre underbara kashmirtröjor i vinter, och det får räcka.

Har du någon favoritaffär? – En av mina favoriter är Calypso, som finns både i LA och i New York.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro