ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Värmlandspolisen redo att gripa Snoop vid första blosset

Tomas Lundin · 19 Jan 2015
Uppdaterad 20 Jan 2015

Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

På måndagkvällen spelar raplegenden Snoop Dogg på Nöjesfabriken i Karlstad. Artisten är nästan lika berömd för sitt cannabisrökande och polisen kommer inte göra några undantag för superstjärnor.  – Vi kommer att ha ögonen på alla som är där, säger Daniel Fernström , Värmlandspolisens ungdomschef.UPPDATERING: 16 greps för narkotikabrott vid Snoop-konserten i Karlstad

Inför spelningen har polisen gått ut med att de tänker hårdbevaka evenemanget och att alla ungdomsenhetens spanare kommer att finnas i lokalen. Målsättningen är inte att gripa så många som möjligt utan att avskräcka besökare från att sälja, köpa och bruka droger.

– Är det tanken så ska man välja att inte gå dit för det kommer vara hög polisiär närvaro. Vår målsättning är att ingen ska bli tagen, säger Daniel Fernström.

Snoop själv har åkt fast för cannabisinnehav ungefär lika gånger som han sagt ”motherfucker” under sin karriär. 2007 greps han i Stockholm misstänkt för att ha använt narkotika. Karlstadpolisen kommer inte ha en lösare hållning till artisten.

– Vi kommer att ha ögonen på de som genomför spelningen också. Man är absolut inte fredad för att man står på en scen, det är snarare så att man blir mer i fokus, säger Daniel Fernström.

Så om Snoop håller på med något olagligt så kan han räkna med att bli gripen? – Det kan han absolut räkna med.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro