ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Varsågod!

Stockholm Jonas Ryberg · 19 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vår present till dig på alla hjärtans dag är ett tredje fullmatat nummer av Metro Teknik. Missa därför inte att läsa om ros-roboten som gått på högvarv inför idag, eller om alla passande alla hjärtans dag prylar på sidan XX. Minst lika vanligt som att skicka ett kort på alla hjärtans dag är ett sms eller mms. På sidan xx-xx kan du läsa om årets största mobiljippo, 3GSM World Congress i Barcelona. Där samlas hela mobilbranschen denna vecka för att diskutera och presentera framtidens mobila teknik. Vi ha xx sidor med rapporter från våra reportrar på plats.

Metro Teknik kommer ut varje onsdag och distribueras gratis på 500 högskolor och teknikföretag runt om i landet. Tidningen finns i digital form på www.metroteknik.se. Där finns också en lista över de platser där du kan hämta tidningen.

Skicka gärna mejl till mig och berätta vad du tycker om veckans nummer, eller tala om vad du vill läsa om i kommande nummer.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Jonas Ryberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro