ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Väskan som matchar laptopen

metro · 17 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

VÄSKA. Även om du inte räknar dig som en professionell wifi-beduin så vet du säkert hur svårt det är att hitta ett bra sätt att bära runt lap-topen och alla andra prylar. Metro Teknik ger förslag på sex mer eller mindre värdiga väskor. 

Från cykelbud till datorväska

San Francisco-baserade Timbuk2 räknar sin cykelbudsväska som orginalet. Men för den som vill bära med sig riktigt mycket prylar kan deras ryggsäck Lex pack XXL i stället vara ett gott alternativ. Den saknar visserligen speciell ficka för din bärbara dator, men i gengäld går den att få i Metro Teknik-lila.

Solceller för batteriladdning

Om det är klimatsmart eller bara övernördigt är en smaksak. Men The "Fusion"TM Messenger Bag från Eclipse solar gear har hur som helst inbyggda solceller i locket som kan användas för att ladda batterierna på allehanda prylar enligt samma standard som cigarettändarutttaget i bilden.

Ipodfjärrkon och Bluetooth inbyggt

Amerikanska Jansport satsar också på att nå nörden inom dig med sin nya väska Live Wire BT som förutom de vanliga facket för den bärbara datorn också har inbyggd fjärrkontroll för Ipod och funktioner för att styra mobiler utrustade med Bluetooth. 

Turtlesväska är aldrig fel, eller?

Som alla vet är ryggsäcken fulhetens ambassadör på människokroppen. Men Logitech är trots det inte rädda för att ge sin ryggsäck  Kinetik extra skönhetsproblem i form sköldpaddsskal. Bra för att skydda innehållet men vänj dig vid utrop som Cowabunga!

"Extra allt tack"

Den som söker mer flärd bör titta en extra gång på Abbi New York och deras väska Angie. Trots att den till funktionen påminner en hel del om vilken väska som helst från Dell eller någon annan datortillverkare får färg och materialval Angie att stå ut från mängden. 

Strikt och korrekt

Den som önskar en mer sober säck, men med den hipfaktor som bara en cykelbudskopplingen kan ge, kan titta närmare på Timbuk2s Original serie. Väskor som fått en nedtonad stil med canvastyg i stället för nylon. På bilden ryggsäcken Track Daypack. 

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro