ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veckans låtar en besvikelse?

Nina Andrén · 14 Feb 2014
Uppdaterad 14 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

I morgon eftermiddag flyger jag ner till Göteborg för en tredje Mellovecka. Men redan i kväll fick press på plats höra studioversioner av veckans bidrag.

När man kollar runt på sociala medier verkar det som de flesta är besvikna på startfältet. Det bådar inte gott för SVT som redan tappade tittare i Linköping. Och med ett rådande OS på annan kanal kan jag tänka mig att redaktionen sliter sitt hår för att hitta något att fokusera på. Blir spännande att se vilka mellanakter som ska pryda scenen i Skandinavium. Ifall de kan locka?

Mitt tips under liverapporteringen i lördags var, bara med tanke på namnen och deras musikstil, att Outtrigger och Oscar Zia förmodligen går till final från Göteborg. De som nu hört låtarna verkar hålla med mig.

Så här ser oddsen från Svenska spel ut just nu:

Outtrigger 1,60 EKO 20,00 Oscar Zia 1,83 Shirley Clamp 6,50 State of Drama 4,40 CajsaStina Åkerström 3,00 Ace Wilder 6,50 Dr Alban & Jessica Folcker 8,60

På fredag följer jag repen hela dagen på plats. Blir intressant att se om oddsen förändras när pressen inte bara får höra låtarna utan även se scenshow och kläder. Mycket kan ännu hända.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro