ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veckans matlåda: Gorgonzolafylld lax

Menyse.com · 9 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Manyse.com


klar

Artikellänk är kopierad

Ingredienser

Laxfilé, 600 gramGorgonzola, 200 gramCouscous, 4 dlBabyspenat (färsk), 50 gramPersilja, 0,5 knippeCitron, 0,5 styckSalt & peppar

Tillagning

Sätt ugnen på 200°C.Skär lax i portionsbitar. Skär ett snitt i filén och fyll med gorgonzola. Salta och peppra.Lägg laxen i ett ugnsfast fat. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.Tillaga couscous enligt anvisning på paketet. Riv av bladen på persilja. Blanda coscous med spenat och persiljeblad. Pressa i citron

klar

Artikellänk är kopierad

Menyse.com
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro