ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veckans matlåda: Köttfärssås med oliver

Menyse.com · 6 Apr 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Menyse.com


klar

Artikellänk är kopierad

Ingredienser till 4 portionerNötfärs, 700 gram

Gul lök, 1 styck.Krossade tomater, 300 gram.Oliver (gröna kärnfria), 4 dl.Olivolja till stekning, 2 msk. Salt & peppar

Tillagning

1. Skala och hacka lök. Grovhacka oliver.

2. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs lök utan att bränna på medelvärme.3.    Tillsätt nötfärs. Smula sönder färsen med en trägaffel. Stek tills all färs har fått färg.


4.    Tillsätt krossade tomater, salt och peppar. Småkoka cirka 8 minuter.


5.    Tillsätt oliver. Rör runt och låt koka ytterligare någon minut.


6.    Frys in i portionsstora bitar.


7.    Värm upp och servera med nykokt pasta.

klar

Artikellänk är kopierad

Menyse.com
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro