ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veckans speltester

Petter Hegevall · 6 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Nya uppdrag i bra pc-version

klar

Artikellänk är kopierad

”Assassin’s Creed” var roligt ... i cirka tre timmar. Sedan dog det. Variationen var för liten, och det märktes att Ubisoft varit stressade i utvecklingen. Nu är PC-versionen här, nästan sex månader senare, och Ubisoft har lyssnat till kritiken och lagt till fyra nya typer av uppdrag. Tävla på stadens hustak, eller att bistå lönnmördarkolleger med assistans genom att slå ut strategiskt utplacerade bågskyttar, är bara två av dem. Har du varit sugen på ”Assassin’s Creed” tidigare men inte spelat det ännu – är det därmed PC-versionen du ska satsa på. 

Rutten ljuspistol

Giorgio och Evan heter de båda välfriserade låtsashjältarna i ”Time Crisis 4” som genom att skjuta på, ja allt som rör sig, ska försöka hindra att ett kärnvapen hamnar i händerna på ett knippe griniga terrorister. Allt är som det alltid har varit i Time Crisis-serien, sånär som på att det nu är högupplöst och att den medföljande ljus-pistolen fungerar ganska ruttet. Detta är ett klart misslyckat försök från Namco att återuppväcka en stendöd speltyp.  

Gjort på fikarasten

Left Field har tidigare visat prov på begåvning med bland annat ”Excite Bike 64”. Men tydligen har man helt missat att det gått två konsolgenerationer sedan dess, när man på en fikarast svängde ihop ”Nitro Bike”. Vi snackar om ett motocross-spel utan någon som helst fartkänsla, crossar som tycks vara gjorda av torkat balsaträ, en bilduppdatering som påminner om diabildsprojektion och en bajsbrun grafik som kröns av polygonmodeller från helvetet. 

Stäng av skräpet

Att det släpps mycket skräp till Wii är lika självklart som att Kikki Danielsson gillar falukorv. Att Sega nu kommit på att de enkelt kan konvertera gamla Dreamcast-spel från sent 90-tal till Nintendos vita springare, innebär så klart ganska rejäla tillökningar i det redan spretiga spelutbud till Wii. ”The House of the Dead 2 & 3 Return” är två ljuspistolspel, ihop-slängt till ett, nu till Wii. Du skjuter med din Wii-mote, du kommer att drabbas av akut huvudvärk av grafiken och stänga av innan de dödliga flodgrodorna hoppat upp mot skärmen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Hegevall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro