ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veligt, Juholt

Josefin Svenberg · 13 Okt 2011
Uppdaterad 13 Okt 2011
S-ledaren får kritik för sitt sätt att leda partiet sedan han ändrat sig i viktiga frågor.

S-ledaren får kritik för sitt sätt att leda partiet sedan han ändrat sig i viktiga frågor. Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX


Håkan Juholt får kritik för sitt sätt att leda S. S-ledaren uppges ändra sig i en fråga – igen. Det blir svårt för honom att sitta kvar nu”

klar

Artikellänk är kopierad

Det fortsätter att storma kring Håkan Juholt. Nu får S-ledaren även kritik för sitt sätt att leda partiet. Detta sedan han uppges först ha backat upp förslaget om temporära medborgarskap, en idé som har kritiserats hårt internt i partiet. Nu kräver partistyrelseledamoten Mariam Osman Sherifay klart besked från Juholt. – Om det stämmer att han först har backat upp Morgan Johansson (S) för att sedan ändra sig, så brister han inte bara i det politiska ledarskapet – utan även i det personliga, säger Stina Morian, analyschef opinion på undersökningsföretaget Yougov. Man kan inte aspirera på att bli statsminister om man brister i både det politiska och det personliga ledarskapet. En undersökning som Metro och Yougov presenterade i tisdags visade att svenska folkets förtroende för Juholt har sjunkit. Sedan dess har S-ledaren ändrat sin uppfattning i ytterligare frågor. – Att han inte talar hela sanningen uppfattas naturligtvis som negativt. Jag tror att det blir svårt för honom att sitta kvar nu, säger Stina Morian. I dag inleder riksenheten för polismål förhören i sin utredning om misstänkt bedrägeribrott mot  Juholt.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro