ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Velvet vägrade byta namn

TT Spektra · 20 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Velvet är på plats i Leksand efter att ha vunnit en nordisk namnstrid mot en norsk tjejgrupp som också hette Velvet och som tävlar i sitt lands schlagerfinal på lördag.

Sångerskan Jenny Petersson fick behålla sitt Velvet-namn medan norskorna tvingades byta. - Jag tycker att det har löst sig på bästa sätt. Jag hade absolut inte gått med på att byta själv. Jag har hetat Velvet i fyra år, de har precis startat. Det var inget att diskutera, säger Jenny Petersson, inför den tredje deltävlingen på lördag.

Velvet framför "The queen", men känner sig inte som en schlagerdrottning. - Nej, jag är så mycket mer än så. Schlager finns ju bara Sverige och Tyskland. Jag har en karriär i många fler länder än så.Precis som BWO har du varit framgångsrik ute i Europa. Hur ser du på kokurrensen från dem i Leksand?

- Vi träffas jämt på turné, vilket är jättekul. Vi är som en enda stor familj (skratt), så jag försöker att inte tänka på konkurrensen, säger Velvet.

klar

Artikellänk är kopierad

TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro