ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vem kan koden till sitt bibliotekskort?

Aron · 8 Maj 2012
Uppdaterad 8 Maj 2012
Iriver

Iriver


klar

Artikellänk är kopierad

Det finns några saker i tillvaron som gör mig ändlöst frustrerad och förbannad. Alla har de sin härkomst i Lagen om alltings jävlighet, aka Murphys lag. Här i min hand håller jag något så spännande som en läsplatta, ett kommande test i Metro.

Det finurliga med just denna läsplatta är att den har wifi och är ansluten till landets alla bibliotek. Jag kan därmed låna precis vilka böcker jag vill utan att någonsin lämna mitt skrivbord, mitt hem eller ens min soffa. Jag behöver inte koppla ihop läsplattan med någon dator, bara mitt trådlösa nätverk. Det enda som krävs är ett lånekort.

TUR för mig då att jag redan har ett lånekort så jag slipper gå till bibblan och skaffa ett. SYND att jag glömt min pinkod. PUCKAT att jag inte valt en av de tre-fyra stycken jag normalt sett har i rotation. JÄVLIGT att jag nu tvingas gå till bibblan ändå. TRIST att den stänger vid sju och jag slutar vid åtta.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro