ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veronica Mars är årets sexigaste vegetarian

· 27 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

KRISTEN BELL syns i SVT som ”Veronica Mars”, high school-tjejen som jobbar extra som detektiv. Serien har gjort 26-åringen till ett av de hetare unga namnen i Hollywood.     – Jag försöker att inte se mig själv som en kändis, då skulle jag nog bli galen, säger hon på telefon från Los Angeles.

Under våren lånar hon ut sin röst till TV-spelet ”Assasins Creed” och dyker dessutom upp i komedin ”Fanboys”.     – Jag spelar en av fem Star Wars-nördar som ska försöka bryta sig in i George Lucas hus för att sno originalmanuset till filmen, berättar Kristen Bell. Fortfarande är hon dock absolut mest känd för sin tonårsdeckare.     – När folk kommer fram till mig på stan ropar de alltid ”Veronica!”, aldrig ”Kristen”. De väntar sig att jag ska vara som rollfiguren, men jag är väldigt känslosam och hon är lite mer cynisk. Men jag älskar verkligen Veronica.

Tur är väl det eftersom Kristen Bell kommer att få umgås med henne i fem år till. Manusförfattarnas planer är att Veronica Mars ska få börja på college, läsa juridik och senare starta sin egen detektivbyrå. Kristen Bell kan vänta sig ytterligare några hårda år innan kontraktet löper ut.     – Jag jobbar mellan femton och arton timmar om dagen med serien, säger hon. Det blir knappt någon tid över för mina kompisar eller min pojkvän, men det är det värt. Jag kan tänka mig att ta en lång paus när jag vill skaffa barn, men nu är karriären viktigast.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro