ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Veterinärsfru riven och biten – av kvinna

Jonas Andersson · 14 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Gillrade stöldfälla som spårade ur

klar

Artikellänk är kopierad

NYHETER Mystiska saker inträffade på veterinärkliniken som ligger i Skåne. Mediciner försvann och späddes ut. Veterinärens fru misstänkte att det var kvinnan som hjälpte till att städa som låg bakom. Städerskan sysslade med hunduppfödning och hade under många år även varit kund hos kliniken.

Veterinärsfrun gillrade tillsammans med en väninna en fälla. De båda kvinnorna stannade kvar på kliniken efter stängningsdags och gömde sig på ovanvåningen. Plötsligt låstes dörren upp och städerskan kom in, trots att hon sagt att hon inte längre hade nycklar till kliniken. Veterinärsfrun och hennes väninna konfronterade städerskan. De såg att hon hade hunnit plocka på sig saker. Veterinärsfrun försökte hindra städerskan att fly från platsen i väntan på polisen. Städerskan blev då våldsam och rev och bet veterinärsfrun.

Nu åtalas städerskan för bland annat misshandel vid Malmö tingsrätt. Städerskan har i polisförhör förnekat att hon skulle ha gjort sig skyldig till misshandel.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro