ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Vi är bättre nu"

Pontus Hammarlund · 22 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Maroon 5:s nya skiva.
Maroon 5:s nya skiva.

UPPFÖLJARE. Över tio miljoner sålda debutalbum. Sedan blev det tyst. Nu är Maroon 5 tillbaka med uppföljaren ”It wont be soon before long”.– För oss är det underbart. Det är väldigt mycket trevligare när vi vet att det finns folk där ute som väntar på vår skiva.

Basisten Mickey Madden reflekterar över skillnaderna mot när ”Songs about Jane”, som kom att överträffa allas förväntningar försäljningsmässigt, släpptes för fyra år sedan. Han och bandet befinner sig i Frankfurt när han ringer upp Metro.

Vad har hänt sedan sist?– Den största skillnaden mot den förra plattan är att vi är mer självsäkra och att vi är ett bättre band nu efter så många år på turné. Vi kan vårt sound bättre och vi vet hur vi vill att det ska låta.

Tror du att ni kommer att sälja tio miljoner skivor igen?– Jag håller fingrarna korsade, för det vore underbart om vi gjorde det, men ...

Skulle ni sälja hälften skulle det fortfarande vara svindlande bra. Men ändå skulle det väl vara en besvikelse för er. Hur hanterar ni det?– Jag antar att det i viss mån skulle vara en besvikelse. Men samtidigt, vi har bra perspektiv på det här. Vi blev chockade av försäljningen senast.

Ni har många kvinnliga fans. Var tjejer en anledning till att ni startade bandet?– Jag tror nog att de hade något att göra med det. Men det är snarare en anledning att fortsätta.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro