ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vi fick så klart massa skäll efteråt”

Johan Kellman Larsson · 19 Feb 2012
Uppdaterad 19 Feb 2012

Programledaren Ylva Hällen berättar om när hon rymde från en internatskola i Indien. Hon reser gärna till New York och föredrar den västra sidan av Gotland.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminne …

– På min sextonde födelsedag rymde jag och min bästa kompis från vår internatskola i norra Indien. Vi hade sparat ihop pengar och åkte taxi i tio timmar till New Delhi. På internatskolan åt vi bara ris och bönor så när vi kom fram drack vi vitt vin och åt hamburgare. Vi fick så klart massa skäll efteråt av våra föräldrar men det var det värt, den frihetskänslan jag hade då är helt oslagbar. 

Värsta resminne …

– I 20-årsåldern bodde jag i El Salvador ett tag. Det här var ju under efterkrigstiden och det florerade mycket vapen och så där … Vid ett tillfälle åkte jag buss och plötsligt stoppades bussen av beväpnade män. Ingen visste om det var militär eller gerilla eller vad … Alla kvinnor fick stå i ett dike medan männen ställdes upp mot bussen. Det hände inget som tur var men det var riktigt obehagligt.  

Favoritresmål …

– New York! Om jag hade möjlighet skulle jag åka dit mycket oftare, det är ju så jäkla grymt. Sist jag var där fick jag syn på Michael Richards [som spelar Kramer i ”Seinfeld”] och för en riktigt Seinfeld-nörd som mig var det förstås en fantastisk kändisspot. 

Det packar jag alltid ner i resväskan …

– Jag suger verkligen på att packa, det blir alltid för mycket grejer. Men en sak som jag faktiskt tänker börja med att alltid packa ner är snabbkaffe. Om det inte finns kaffe där jag befinner mig blir jag nämligen galen! Varmt vatten kan man ju allid få tag på så då löser det sig liksom. 

Det första jag gör på hotellrummet …

– Kollar om det finns badkar och om duschstrålen är okej. Ett lite lyxigare badrum är guld värt. Finns det en schyst tv är det så klart också en bonus. 

Restipset …

– Om du åker till Gotland: utnyttja den västra sidan mer. Där är det mycket mindre folk och dessutom finns en massa härliga vikar där man kan nakenbada utan att någon märker en. Det är konstigt att inte fler söker sig till just den västra sidan med tanke på den enorma mängd turister som vallfärdar till Gotland på sommaren. 

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro