ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vi gick jättelänge genom djungeln”

Josefin Svenberg · 12 Jun 2011
Uppdaterad 12 Jun 2011
Hanna Hedlund lyckas alltid packa för mycket. Men resen av semestern är hon desto duktigare på att planera.

Hanna Hedlund lyckas alltid packa för mycket. Men resen av semestern är hon desto duktigare på att planera. Foto: Pressbild


Hanna Hedlund fick Disneykänsla i Brasilien. Det var så löjligt vackert”. Hon tipsar även om hur du får en dubbelt så lång resa.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Det var när vi var i brasilianska Parati, ett par timmar från Rio de Janeiro. En man som bodde där tog med oss till ett vattenfall som han hade hittat. – Vi gick jättelänge genom djungeln men det var det värt, för det var så löjligt vackert. Nästan som i en tecknad film, typ Pocahontas. – Sedan blev vi bjudna på sockerrörsbrännvin för att klara av att bada i den kalla källan. Det var helt fantastiskt, jag vill verkligen åka tillbaka.Värsta resminnet … – Det var när vi var på den spanska ön Fuerteventura. Det blåste så mycket att man fick sand överallt, var man än gick. Dessutom låg hotellet i en öken. Sedan blev vi magsjuka också, så vi var på hotellet i två veckor och kräktes. Dit har vi inte åkt tillbaka.Favoritresmål … – Jag älskar New York och London för vuxenresor. Annars har Thailand blivit en favorit, det är enkelt att resa med barn dit. Senast i januari var vi där i en månad.Det packar jag alltid ner i resväskan … – För mycket! Jag är jättedålig på att packa och tar med för mycket av allt. Och packningen lyckas alltid växa på något sätt, så att jag får köpa en till väska när vi ska åka hem.Det första jag gör på hotellrummet … – Kollar utsikten och ser om jag måste byta rum, haha. Nej då, men jag kollar alltid utsikten och sängen först. De är viktigast.Restipset … – Läs på om resmålet så att du har lite på fötterna och vet vad du är ute efter. Jag tycker att halva resan är att planera. Då får man en dubbelt så lång resa.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro