ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vi snattade kopiöst”

Maria Forsström · 19 Maj 2011
Uppdaterad 19 Maj 2011

Foto: Urban Brådhe


Pär Lernström, den eviga arvtagaren – tog över Parlamentet” efter Anders S Nilsson och tar över ”Idol” efter Peter Jihde. I Metros tuffometro avslöjas bröllop och snatterier.

klar

Artikellänk är kopierad

”Parlamentet”, ”Ballar av stål”, ”Idol” och ”Herr och fru”, hur mediekåt är du? – Du var tvungen att nämna ”Herr och fru”? Allt annat kan jag stå för och känner nog att jag säger nej till lika mycket. Men alla som är med i tv är lite mediekåta, de som säger att de inte gillar uppmärksamhet är inte ärliga mot sig själva. – Det vore roligt att inte ”ta över” nästa gång, även om det på sitt sätt är bekvämt med ett stort program folk redan gillar. Alla programledare vill helst göra något eget. Men okej, jag vill vikariera på Nyhetsmorgon. För Steffo eller Kristin. Det vore roligt att utmana sig själv. Göra en liveintervju med någon utrikeskorre som inte har mottagning på telefonen.Vilken deltagare i ”Parlamentet” är tråkigast? – Det är känsligt det här förstår du. Men innan vi kör i gång för tv kör vi lite för studiopubliken och Soran (Ismail) klagar alltid på min pappahumor. Så om han tycker att jag är tråkig så tycker jag att han är tråkig. Men ärligt, de är inte särskilt tråkiga faktiskt, jag trodde att de skulle vara mycket mer diviga. – Menar du veckan just nu? När Laila Bagge är gravid? Äh, jag tar henne ändå, jag vågar. Hon kan säkert för andra framstå som en seriefigur men hon är så jävla rolig. Vilken Idolfinalist är mest överskattad? – Svårt. Men jag kan tycka att Marie Picasso vann mer för att det var en saga. Hon gick från att hångla på Big Brother-taket till att vinna ”Idol” utan att ha något speciellt. – I juli, på ett magasin i Sörmland. Det skulle vara enkelt och intimt men verkar växa för varje dag. För mig är att få träffa alla man tycker om det viktiga. Det är nervöst, men det är bra.Vad skulle fästmön svara om vi frågade om dina sämsta sidor? – Att jag är slarvig. Och när jag kommer hem och annonserar att det kommer över folk om en timme och hon inte vet något om det.Du tog över ”Parlamentet” efter Anders S Nilsson och ”Idol” efter Peter Jihde. Vem blir det härnäst?Vem i Idoljuryn skulle du helst tillbringa en vecka på en öde ö med? Du friade till Linda Örhn i Paris i november. När blir det bröllop?

– Jag är nog den romantiska av oss, tycker att det är kul att flyga i väg henne till Paris eller komma med blommor. Men det är en ond spiral för man måste ju hela tiden bräcka sig själv. Vad är det mest kriminella du har gjort? – Det är svårt, jag är tråkig. Körde lite bil innan jag var 18 men det har väl alla gjort. Vi snattade kopiöst med rangebollar som unga. Ett annat hyss var att vi åkte runt och skrev ”VARNING” på en massa skyltar, det räknades tydligen som vandalisering och kom i tidningen. Men i en småstad är det viktigt att göda lokaltidningen lite.När gjorde du bort dig riktigt ordentligt senast? – På en restaurang när jag ställde till en scen om en nota jag trodde redan var betald. Vi hade druckit vin så jag var inte helt skärpt, och började agera som en fyrtiotalistpappa, typ ”jaja jag kan betala igen om det är så”. Något kvitto kunde jag förstås inte hitta, inte heller att summan dragits två gånger på utdraget sedan. Mycket pinsamt.Vad gör du när du ska vara romantisk?

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro