ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Video

Nanok Bie · 31 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Ett ufo över Haiti? Tro vad du vill, men filmen är imponerande.  

Ett ufo över Haiti? Tro vad du vill, men filmen är imponerande.  


klar

Artikellänk är kopierad

Skållhet video på UFO över HaitiDen här länken orsakade en massa rabalder, kommentarer och trafik. Någon påstods ha siktat ett ufo ovanför Haiti. De rörliga bilderna var sensationella, men avslöjades strax som falska.

De bästa sketcherna från Monty PythonPå Monthy Python Video Wall sorteras sketcherna från de legendariska engelska komikerna efter popularitetsordning. Här finns allt från argumentationskliniken till fransmännens skymfade av Arthur i Holy Grail.

Superhjälten Rullskridskomannen har siktats på nätetIbland räcker det med ett exo-skelett, ett gäng hjul, en massa silverskinande kroppsplåtar, ett högt berg och en väldigt snabb hjälm för att slå hela världen med häpnad.

Nätet låter ninjornas oändliga kunskap nå utHär är en av mina absoluta favoriter, Ask A Ninja. Ninjor kan ju som bekant precis allting, och de vet allting, deras kunskap är bisarrt stor. Det märker man på askaninja.com, när ninjan svarar på allt från om ninjor kan bli förkylda till om ninjor spelar golf.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILLBAKA TILL HUVUDARTIKELN 

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro