ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Video: De 5 värsta mardrömskunderna

Rickard Lindholm · 15 Okt 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

Foto: Youtube


klar

Artikellänk är kopierad

Har du haft en dålig dag på jobbet? Du kan i alla fall vara glad att du slapp träffa på någon av de här kunderna. Bloggen MintLife har sammanställt en lista med fem av de värsta kundutbrotten som någonsin fångats på kamera.

Ta tillbaka din skräpmat

Enligt rapporter så gillade inte kvinnan sin hamburgare på McDonalds och ville ha pengarna tillbaka. Det fick hon inte och personalen fick i stället smaka på hennes vrede.

Tappar kontrollen

Flygplatsen i Rom är scenen för det här dramat. Tydligen är mannen missnöjd med sin biljett och tvekar inte att berätta det.

Fullständigt sammanbrott

Hon missade sitt flyg från Hong Kong till San Francisco och tog det ganska hårt. Vakter är tvungna att ta hand om henne och någon är framme med kameran.

Allt går fel – för Will Ferell?

Troligen fejk, ljudet är alldeles för bra, men får ändå vara med på listan eftersom han lyckas fånga så många moment i ett bra kundutbrottet. Dessutom låter han som Will Ferell, något som alltid är roligt.

När orden tar slut så tar pistolen vid

Mannen är uppenbarligen missnöjd över något och nöjer sig inte med att säga det. Han plockar också fram sin pistol och passar på att slå sönder disken.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro