ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Video: De dansar när de tror ingen ser

metrojobb.se · 19 Nov 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Klippet med säljarna som gör raketen har varit en snackis – i alla fal på Metros redaktion. På andra arbetsplatser är ledningen inte lika uppmuntrande mot dansmoves på arbetstid.

Ronettes-feber på lagret

Med ett kontor som i stort sett består av en mur av lådor är det inte så konstigt att den här lagernissen vill drömma sig bort med lite "Wall of sound".

Barnflickan caught on tape

När föräldrarna riggade en kamera för att spionera på barnflickan var det kanske inte den här uppvisningen till Soulja Boys "Crank That" de hade räknat med.Mer chockerande än stulet matsilver.

Tvångsmässigt danssyndrom?

Den här tjänstemanna-puppans förvandling till en dansande fjäril är ett mysterium. Vad finns på andra sidan dörren som får honom att bryta ut i dans? Vad är det han dricker precis före?

Running man Paul

Här är Paul – han är en seriedansare. Enda anledningen att han går in på sitt rum emellanåt är att MC Hammer ringer på jobbtelefonen och vill ha sina danssteg tillbaka.

Får jag lov – att smygfilma?

Det är oklart om de här servitörerna övar inför en dejt eller om det här är själva dejten, men de blir i alla fall skamsna när de märker att kollegan filmar.

klar

Artikellänk är kopierad

metrojobb.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro