ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Video: De skrämmer och lurar kollegerna

metrojobb.se · 29 Okt 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Läskiga labyrinten

Program som verkar oskyldiga men skrämmer livet ur dig har många råkat ut för. Den här kvinnan koncentrerar sig noga på labyrinten när hon får sitt livs chock.

Nya väggar på kontoret

Det här är ett av de mer ambitiösa busen någonsin. Med hjälp av hantverkare spärrades elva kontor av. Kollegerna fattar ingenting och verkar undra över hur de hamnat på fel våningsplan.

Inte enligt planerna

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Det visar den här svenska videon där två kvinnor bestämt sig för att skrämma en kollega. 

Förresten, jag säger upp mig

Räkna med att telefonerna gick varma efter den här sändningen i det pryda amerikanska mellanvästern. Vi kan gissa att det var en nyhetsgrafiker som inte riktigt var nöjd med sitt jobb.

För kontorets clown

Här är ett recept på ett skämt du kan göra mot dina kolleger med ett kuvert och en konfetti-flaska. På egen risk såklart.

Upp och hoppa-stolen

Om den här mannen fick en stöt av sin uråldriga dator vore det inte så konstigt, men nu kommer den från ett helt annat håll.

klar

Artikellänk är kopierad

metrojobb.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro