ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Video i udda storlek

Jonas Ryberg · 13 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Archos senaste videospelare går inte ner i fickan. 

Archos senaste videospelare går inte ner i fickan.  Foto: Jonas Ryberg


klar

Artikellänk är kopierad

Archos 705 Wifi 160 GB kostar cirka 4 000 kronor.
Archos 705 Wifi 160 GB kostar cirka 4 000 kronor.

VIDEO. Archos har gjort det svårt för sig med sin nya videospelare 705 Wifi. Med en sju tum stor skärm är den precis lite för stor för att vara riktigt smidig att använda när du är på bussen eller tunnelbanan. Samtidigt är den lite för liten för att kännas som ett riktigt alternativ till den bärbara datorn när du vill kura med film hemma i soffan. Men bortsett från den udda storleken är 705 Wifi en ganska trevlig bekantskap med rena linjer och god kvalitetskänsla i materialen.

Samma kvalitetskänsla får man dock inte i gränssnittet, det är fult och inte heller särskilt funktionellt. Ett stort plus dock för att det är så lätt att koppla upp 705:an mot nätet och titta på film via wifi, antingen från en lokal nätverkshårddisk eller från Archos portal.

Tittar man på den senare är utbudet dock ganska magert. Även om det är kul att hitta några franska kvalitetskortfilmer för gratis nedladdning. Spelaren levereras med ett separat tangentbord som kommer väl till pass för den som vill surfa med den medföljande webbläsaren från norska Opera. Webbläsaren fungerar överraskande bra tack vare den rejäla skärmen och stöd för flash.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Ryberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro