ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vilka vinner Mellon? Nina tippar hela resultatet

Nina Andrén · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Mina tippningar från tidigare i dag får stå kvar även efter genrepet. Det blir Yohio och Helena Paparizou som tar hem det i morgon.

Den enda som hotar förhandsfavoriterna är min personliga favorit Alvaro Estrella som något oväntat vann hela publikundersökningen som Svenska Spel och Melodifestivalklubben gjorde direkt efter genrepet. Man måste dock ha i beaktande att Mister Chipspåse fick sjunga två gånger men kanske framför allt att Malmöpubliken i dessa omröstningar brukar rösta åt pipsvängen mot hur resten av landet sen gör på lördagen.

Ingen blir dock gladare än den här schlagerbloggaren om “Bedroom” får guldbiljett till Friends Arena. Hellre på bekostnad av Yohio än Paparizou i så fall.

Nu gick det dock inte så bra för Linus Svenning i publikundersökningen men jag tror fortfarande han kniper den sista platsen till Andra Chansen. Han verkar gå hem i rutan – klädstilen till trots.

Ellen Benediktson skulle kunna skrälla upp sig en placering men mest troligt är att hon hamnar på en rätt okej femteplats i ett starkt startfält.

De som därför åker ur tävlingen direkt blir Elisa, Mahan Moin och Sylvester Schlegel. I den ordningen. I publikundersökningen blev han stensist.

Nu ska vi i schlagerbubblan lämna pressrummet för kvällen och vädra våra åsikter och tippningar med varandra en stund innan läggdags.

I morgon väntar ännu ett genrep på eftermiddagen och Uppsnack på SVT Play direkt därefter med mig, Schlagerprofil-Ronny och Clara Henry.

Kl.20 bänkar ni er framför teven med en dator/padda/mobil i händerna så ni kan chatta med mig här på metro.se under sändningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro