ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vilken jäkla skräll!

Nina Andrén · 15 Feb 2014
Uppdaterad 26 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Ace Wilder tog sig skrällartat till finalen i Friends Arena.
Ace Wilder tog sig skrällartat till finalen i Friends Arena.Foto: Adam Ihse/TT

Hahaha, vilken jäkla skräll!

Ace Wilder gick direkt till final. Det hade ingen på plats tippat.

Jätteroligt att ni där hemma tog till er låten och framförandet, trodde det skulle behövas fler lyssningar för att få bidraget att fastna i skallen. Och att en okänd poptjej tar hem det är väldigt, väldigt sällsynt.

Får precis mejl om att Svenska spel chocksänker Wilders odds i finalen från 200 till 20 gånger pengarna. Sanna fortfarande ohotad i toppen med 1,90.

Jag bugar och bockar och erkänner att jag tippade fel. Låten har växt på mig de här dagarna. Men är det så att Outtrigger missade final för att deras publik såg på hockey? Finns mycket att spekulera kring.

Oscar Zia visade att han är en barnstjärna att räkna med. Så samma visa ännu en vecka. En förhandsfavorit och en skräll till final. Vem blir skrällen i Ö-vik?

Får också höra via Schlagerprofilerna på Twitter att det var näst lägst antal inkomna röster i kväll sen det här systemet infördes 2002. Stämmer det är det k.a.t.a.s.t.r.o.f för SVT. Aj, aj, aj. Då lär tittarsiffrorna vara rekordlåga också när de sammanställs på måndag. Något måste göras. Det räcker inte att slänga in Björn Gustafsson i 3 minuter. Faktiskt.

HÄR kan ni läsa min direktrapportering från kvällen.

Nu ska jag skaka rumpa natten lång till “Around the world” på efterfesten.

Återkommer i morgon!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro