ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS
hela denna artikel är en annons

Vill du jobba med kommunikation? Vi har listan på drömjobben!

Metro · 13 Mar 2018
Uppdaterad 27 Mar 2018

Drömmer du om att arbeta med kommunikation? I samarbete med Berghs School of Communication har vi listat jobben för dig som brinner för att berätta!

klar

Artikellänk är kopierad

Copywriter

Älskar du att uttrycka dig i text? Är du en kreativ idéspruta som gillar att kommunicera med ord, fraser och storytelling? Då kanske copywriter är rätt jobb för dig!

Hitta utbildning här.

Art director

Är du en visuell person som är grym på att berätta med bilder? Brinner du för form och stil? Då kanske du ska bli art director!

Hitta utbildning här.

Produktionsledare

Älskar du människor och går igång på ordning och reda? Är du lyhörd, organisatorisk och en grym problemlösare? Då kanske du ska överväga en karriär som produktionsledare!

Hitta utbildning här.

Growth manager

Gillar du siffror, statistik och mycket information och ser mönster och samband som ingen annan gör? Triggas du av ny teknologi och digital marknadsföring? Då passar du kanske som growth manager!

Hitta utbildning här.

PR-kommunikatör

Är du bra på att snabbt skaffa nya relationer? Älskar du att skapa engagemang och opinion – gärna med hjälp av text och bild? Då kanske du ska jobba som PR-kommunikatör!

Hitta utbildning här.

Strategisk kommunikatör

Är du både analytisk och kreativ? Har du lätt för att skaffa dig ny kunskap och hitta smarta sätt att dela den med sin omgivning? Då kanske du ska bli strategisk kommunikatör!

Hitta utbildning här.

Digital strateg eller digital kreatör

Är du en problemlösare som tänker digitalt? Gör begrepp som SEO, UX och webbanalys dig snarare peppad än livrädd? Då kanske digital strateg eller digital kreatör är ditt drömjobb!

Hitta utbildning här.

Visuell kreatör

Vill du syssla med visuell kommunikation – vare sig det gäller snygga magasin, innovativa appar, spännande webbdesign, smarta butikskoncept eller coola förpackningar? Då kanske du ska utbilda dig inom Communications design!

Hitta utbildning här.

Kommunikationsproffs

Drömmer du om en internationell karriär inom kommunikation och vill ha en bred plattform att stå på när du kommer ut på arbetsmarknaden? Då är kanske utbildningen Berghs Bachelor något för dig!

Hitta utbildning här.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro