ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Villa i Barum totalförstörd i dödskrasch

Oscar Nelson · 8 Nov 2011
Uppdaterad 8 Nov 2011
Timmerbilen rammade villan i Barum på måndagen. Orsaken till olyckan är oklar

Timmerbilen rammade villan i Barum på måndagen. Orsaken till olyckan är oklar Foto: Lasse Ottosson/Kristianstadsbladet/SCANPIX


Lastbilschaufför avled efter att ha krockat med villan. Granne: Lastbilen hade tagit med sig av halva huset”.

klar

Artikellänk är kopierad

På måndagen körde en timmerlastbil av vägen och rammade ett hus i Barum norr om Kristianstad. Polis och räddningstjänst var snabbt på plats men den 48-årige lastbilschaufförens liv gick inte att rädda. – Föraren hade redan avlidit när vi kom till platsen, säger Anders Pålsson på räddningstjänsten. I går kväll fanns det inga andra kända personskador och enligt polisen ska ingen ha befunnit sig i huset vid olyckstillfället. Jonathan Nilsson, 15, bor cirka 300 meter från huset som lastbilen kolliderade med. Han satt och spelade tv-spel när han plötsligt började se en massa blinkande sirener. – Jag märkte att den kom väldigt mycket bilar. Sedan såg jag en massa sirener, säger han.  Jonathan såg sedan vilken skada lastbilen hade gjort med huset. – Lastbilen hade tagit med sig halva huset, det var som att den hade puttat bort det. Det känns konstigt att det här händer så nära där jag bor. I går kväll var orsaken till olyckan okänd.

klar

Artikellänk är kopierad

Oscar Nelson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro