ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Villkorsdömd satte sändaren på hunden

Tomas Lundin · 14 Feb 2013
Uppdaterad 14 Feb 2013
Villkorsdömd satte sändaren på hunden Bryan Carver och Michael Byrd togs på bar gärning. 

Villkorsdömd satte sändaren på hunden Bryan Carver och Michael Byrd togs på bar gärning. 


klar

Artikellänk är kopierad

Bryan Carver trodde han hade kommit på ett vattentätt trick för att lura polisen – men nu får han tillbringa hundår i fängelset i stället. 

Carver var tvungen att bära en GPS-sändare för att inte bryta mot sin villkorliga dom. Att helt enkelt lägga sändaren i en byrålåda verkade för suspekt – så för att slippa bära den samtidigt som signalen gick runt i huset fäste han den på hunden Nuzzys halsband, rapporterar Westword. Men allt 

Tricket gick inte som planerat. Men det var inte de många turerna till vattenskålen som röjde den villkorsdömdes GPS-fusk, utan en polispatrull såg honom köra upp till huset – samtidigt som han enligt GPS-signalen befann sig på insidan av det. 

Det första som mötte polisen på väg fram till huset var en ung kvinna som tittade ut ur fönstret – bara det ett brott mot den villkorliga domen eftersom Carver är en dömd sexförbrytare.

När polisen sparkade in dörren försökte Carver och en kompanjon fly bakvägen. På plats hittades crack-kokain, metamfetamin och en hel vapenarsenal. 

De båda männen kan nu räkna med en vistelse på en säkrare institution. Nuzzy slipper straff.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro