ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vinn cirkusbiljetter till hela klassen!

Metro · 21 Nov 2012
Uppdaterad 21 Nov 2012

Nu får du som Metroläsare chansen att bjuda hela din klass på Cirkus Scotts julcirkus på Gärdet. En cirkusshow som Robert Bronett hoppas ska bli inledningen på en ny jultradition i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Metros unga läsare kan nu vara med och tävla om totalt 50 stycken första parkett-biljetter till Cirkus Scotts julcirkus den 6 december.

Arbetet med att bygga cirkusparken är redan i full gång och den 29 november är det premiär för Cirkus Scotts julcirkus. En vecka senare, den 6 december, kan du och dina skolkamrater sitta på första parkett och avnjuta föreställningen. Cirkusdirektör Robert Bronett utlovar en julcirkus som aldrig tidigare skådats.

– Min förhoppning är att skapa en ny jultradition för stockholmarna dit de kan ta med familj och vänner och uppleva en varm julcirkus. Vi kommer att bjuda på allt som man förväntar sig av en riktig cirkusföreställning, men med en rejäl dos av jul, säger Robert Bronett.

Med det menar han traditionella cirkusinslag som kameler, akrobater och clowner men även julsånger, breakdance-grupper och troll. För att ytterligare spä på jultemat kommer cirkustältet att dekoreras med 20 000 lampor och på väg till tältet möts besökarna av ett 2 000 kvadratmeter stort julcirkusparkland där det går att klappa tomtens renar och så klart äta en massa julgott.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro