ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vinn en träff med Justin Bieber – så tävlar du

Metro · 13 Feb 2013
Uppdaterad 19 Feb 2013
Vinn en dejt med Justin Bieber – så tävlar du

Vinn en dejt med Justin Bieber – så tävlar du Foto: Scanpix


Är du en Belieber? Nu har du chans att vinna en träff med Justin Bieber backstage och VIP-biljetter till en av hans konserter på The Belive Tour 2013.

klar

Artikellänk är kopierad

Så tävlar du:

1. Ta ett foto på dig själv och en Metrotidning på den plats där du skulle vilja träffa Justin för en dejt. 2. Ladda upp ditt foto via vår tävlingsapplikation på Metro Sveriges Facebook-sida. Appen är endast synlig via dator, ej mobil. Du hittar den längst upp på sidan bredvid "Likes". 3. Klicka dig vidare in i tävlingsapplikationen och tryck "Enter" för att komma till tävlingssidan där du laddar upp ditt bidrag.

4. Glöm inte att dela ditt foto med alla du känner - ju fler röster desto större chans att komma till final!

Om du inte har tillgång till någon Metrotidning går det lika bra att skriva ut framsidan av Metro i PDF-version som du hittar här.

Har du problem att ladda upp ditt foto eller andra tekniska problem med tävlingsapplikationen? Maila till [email protected]

Tävlingen pågår från den 14 februari t.o.m den 28 februari 2013. Vinnaren får ta med sig en kompis.

Lycka till!

Tävlingsregler: För att vara med i tävlingen måste du vara 13 år och deltagare under 18 år måste ha målsmans godkännande för att vinna. Tävlingen är global och det är endast rösterna i tävlingsapplikationen som räknas. De 50 bidrag som får flest röster går vidare till final, av dessa väljs en vinnare ut. Priset gäller dig och en vän. Eventuell resa och boende ingår i priset. 

►TÄVLA PÅ METROS FACEBOOKSIDA

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro