ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Vinn fotoexpedition till New York med din bild

Maria Forsström · 23 Sep 2014
Uppdaterad 29 Sep 2014
Vinnarbilden i Metro Photo Challenge 2013 i kategorin Sjätte sinnet togs av Dominika Wypych från Sverige.

Vinnarbilden i Metro Photo Challenge 2013 i kategorin Sjätte sinnet togs av Dominika Wypych från Sverige.


Årets Metro Photo Challenge går av stapeln i ett unikt samarbete med FN, med början samma dag som klimattoppmötet, och har fokus på det gröna livet.

klar

Artikellänk är kopierad

För tionde året i rad öppnar Metro nu världens största fototävling – Metro Photo Challenge. Från och med tisdag kan hugade svenska fotografer, både proffs och amatörer, ladda upp sina bilder på sajten metrophotochallenge.se och där också se andras bilder samt rösta fram dagens bästa. Lite senare är det svenska folket samt en jury bestående av skickliga och erfarna fotografer som väljer ut vilka bilder ur de tre kategorierna som går vidare till den globala finalen.

Årets globala tema, ”My green living” är beslutat i ett unikt samarbete med FN, vars klimattoppmöte går av stapeln just den 23 september när tävlingen drar igång. - Världens största fototävling är ett bra sätt att uppmärksamma klimatfrågorna. Att låta människor över hela världen fånga det gröna visuellt är ett trevligt sätt att nå ut med så viktiga frågor, säger Jenny Bloth, ansvarig projektledare för Metro Photo Challenge.

De tre kategorierna i årets tävling är My city's magic, Urban escape och My green city. - Det ska bli jättespännande att se hur kategorierna kommer att fångas på bild. Detaljerna, omgivningarna och människorna, allt det där som ger staden man bor i liv. Att tävlingen nu går för tionde gången visar hur många engagerade och talangfulla fotografer det finns i Sverige som brinner för detta, säger Jenny Bloth.

De globala vinnarna får en fotoexpedition till städernas stad New York och publicitet för sina bilder i de världsomspännande Metrotidningarna.

Förra årets svenska vinnare i Metro photo challengeLÄS MER:

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro