ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vinn mot förkylningen

Fanny Lundstedt · 18 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Susanne Widén, auktoriserad hälsorådgivare och butikschef på Life på Drottninggatan använder själv Echinaforce mot förkylning.  

Susanne Widén, auktoriserad hälsorådgivare och butikschef på Life på Drottninggatan använder själv Echinaforce mot förkylning.   Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

November är en förkyld månad. Vi ger dig experternas bästa tips för att undkomma snoret. Tyvärr – oddsen är inte på din sida. Du har runt 200 olika förkylningsvirus i din omgivning att kämpa emot. Och i ruggiga november ökar risken att drabbas.– Det är många saker som gör att vi blir förkylda så här års. Bland annat gör kylan i sig att slemhinnor svullnar, vilket ger en bättre grogrund för olika virus, säger Ralf Ansjön, läkare på Medhelp. Och den ständiga frågan är: Vad kan man göra åt det? – Det är nästan omöjligt att värja sig mot en förkylning. Det man kan göra är att lindra symtomen, säger Katarina Liljedahl, farmaceut på Apoteket.Så följ experternas tips och hoppas på det bästa. Prosit!

klar

Artikellänk är kopierad

Fanny Lundstedt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro